Service zonder voorrijkosten voor al uw tractiebatterijen

Specialist in tractiebatterijen

Tractiebatterij

Regbat is specialist in tractiebatterijen. Wij leveren nieuwe tractiebatterijen voor alle merken vorkheftrucks, pallettrucks, hoogwerkers, schoonmaakmachines, etc. Bovendien voeren we onderhoud en reparaties op locatie uit. Ook kunt u uw batterijen en laders door ons jaarlijks laten keuren en/of watervulcontracten afsluiten.

Voor deze werkzaamheden geldt: SERVICE ZONDER VOORRIJKOSTEN

Laders

Uw batterijen kunnen ook minder goed functioneren door problemen met de lader. Regbat kan uw lader controleren en problemen constateren of uitsluiten. Regbat is dealer van Micropower laders en onderhoudsbedrijf voor Fronius, Chloride laders. Ook alle laders die onder het merk van de heftruck worden geleverd kunnen we onderhouden.

Regbat is eveneens uw leverancier voor start accu’s en semi-tractiebatterijen.

Service zonder voorrijkosten

U kunt ons inschakelen voor onderhoud en reparatie op locatie. Wij plannen de werkzaamheden in en rekenen u geen voorrijkosten.

.

Gratis levering en ingebruikstelling

Nieuwe tractiebatterijen worden door ons gratis afgeleverd in de heftruck geplaatst en in gebruik gesteld. Bij ons geen verborgen kosten met voorrijkosten of arbeidsuren.

Official dealer Midac

Wij zijn de officiële dealer van MIDAC tractiebatterijen, één van de leidende Europese fabrikanten.

Gracon-Atsa batterij

Heeft u een Gracon-Atsa batterij dan kunt u bij ons terecht voor service. Voor regeneratie of voor een nieuwe tractiebatterij. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Eerlijk advies over uw huidige batterij

Wij adviseren u altijd over uw huidige batterij. Wij combineren het verkopen, onderhouden met onze specialistische kennis van het  regenereren van tractiebatterijen. U bent bij ons dus zeker dat u de juiste keuze maakt als u een nieuwe batterij koopt.

Scherpe aanbieding voor een nieuwe tractiebatterij

Het is niet altijd mogelijk om batterijen te regenereren en het is ook niet altijd de beste oplossing voor onze klanten. Daarom leveren we ook nieuwe tractiebatterijen. Europese kwaliteit uit voorraad geleverd. Alle maten en modellen in nieuwe accucontainers.

Keuring en onderhoud

We verzorgen ook de jaarlijkse keuring van uw batterijen en laders. Tarieven vanaf 22,50 euro per keuring.

Watervulcontracten

Wilt u zekerheid met betrekking tot het correct en tijdig bijvullen van gedemineraliseerd water van u batterijen dan kunt u dat ons overlaten. Vraag ons om een offerte.

Tractiebatterijen golf cart
Tractiebatterijen Veegwagen (003)
Tractiebatterijen _Hoogwerker (004)
Tractiebatterijen_Intern Transport (003)
Tractiebatterijen_Scheepvaart (003)